KATTAVAT KULJETUSPALVELUT

PALVELUT

Kuljetustoimintamme kattaa ensisijaisesti Suomen, Ruotsin ja Norjan alueet mutta teemme kuljetuksia myös muihin ulkomaihin. Kuljetamme kappaletavaraa ja elintarvikkeita sekä erikoiskuljetuksia.
Yritysten ulkoistaessa varastotoimintojaan olemme menneet lastauslaiturilta vähän syvemmälle tuotantotiloihin, jolloin hoidamme myös asiakkaan varaston tavarankäsittelyt kuten tavaroiden lastaukset ja purut sekä pakkauksen kuljetusten lisäksi.

Terminaali-, varastointi- ja jakelupalvelut
Tavarankäsittelyyn ja varastointiin meillä on nykyaikainen terminaali hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarvittaessa kuorma voidaan varastoida terminaaliimme ja jatkokuljettaa perille jakeluautolla. Oman terminaalimme kautta lähtevät tavarat ympäri Itä-Suomea joka yö. Yhtiömme jakeluliikennealueen muodostavat Savonlinna, Varkaus, Pieksämäki sekä Mikkeli lähikuntineen. Runkoliikenteemme kattaa koko Suomen alueen.

Pikarahtikuljetukset
Pikakuljetukset ja lähettipalvelut hoidamme viikon jokaisena päivänä. Pikarahti viedään suoraan lähettäjältä vastaanottajalle.

Huolintapalvelut
Huolintapalvelumme kattaa kaikki kuljetuksiin ja kansainväliseen kauppaan liittyvät vienti- ja tuontidokumentointipalvelut. Voit ostaa palvelun yksin tai yhdessä kuljetuspalvelujemme kanssa tarpeesi mukaan.

Muutot
Suoritamme muuttoja kotimaassa ja ulkomailla. Lisäksi saatavilla muuttolaatikoita ja käytettävissä myös porraskiipijä. Lisäksi tarjoamme loppusiivousta ja varastointipalveluja.

Vaihtolavat
Vuokraamme vaihtolavat, kuljetamme ja tyhjennämme ne.

Nostopalvelut
Kahdella hiab-autolla nostamme erilaisia kuormia aina 33 tonnimetriin saakka.

Erikoiskuljetukset
Hoidamme erikoiskuljetukset saattopalveluineen.